Pronađi članak:

16. 9. 2024.

Apple predstavio Watch Series 10



Na jučerašnjem događaju, Apple je najavio Apple Watch Series 10, koji ima širokougaoni OLED ekran veći od Apple Watch Ultra modela, a kompanija ga opisuje kao "najveći ekran i najtanji dizajn ikada."

Series 10 je debljine 9,7 mm, što je skoro 10% tanje u odnosu na Series 9, i težak je 20% manje od modela Series 9 u verziji od nerđajućeg čelika. Aluminijumski modeli takođe teže do 10% manje, a Series 10 dolazi i u Grade 5 titanijumu, koji zamenjuje nerđajući čelik.



Apple tvrdi da je ovo najbrže punjenje ikada za Apple Watch, dostižući 80% napunjenosti za samo 30 minuta. Koristi novu neuronsku mrežu za smanjenje pozadinske buke tokom poziva preko sata.

Takođe, Apple kaže da novi model Apple Watch može prvi put direktno puštati muziku i podkaste kroz zvučnik. Uključuje i novi merač dubine (do 6 metara), kao i merenje temperature vode za bazene i otvorene vode, kao i novi metalni zadnji deo koji integriše antenu u kućište.

Series 10 može da vas upozori na uslove poput apneje u snu, kada disanje povremeno prestaje tokom noći. Apple navodi da je algoritam razvijen koristeći mašinsko učenje i kliničke podatke, a zatim potvrđen u velikom kliničkom ispitivanju.

Novi Apple Watch Series 10 dolazi u crnoj boji "Jet Black" i roze zlatu, uz već postojeću srebrnu aluminijumsku boju. Početna cena za Apple Watch Series 10 je 399 dolara, dok modeli sa celularnom povezanošću koštaju 499 dolara. Prodaja počinje u petak, 20. septembra.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: