Pronađi članak:

16. 9. 2024.

Apple predstavio AirPods 4



Apple je juče održao svoju godišnju jesenju prezentaciju. Kao i obično, tehnološki gigant iz Kupertina predstavio je najnoviju generaciju iPhone 16 serije i Watch Series 10. Kompanija je takođe najavila AirPods 4, dugo očekivano unapređenje u odnosu na AirPods 3 koji su lansirani još 2021. godine. Ovoga puta, Apple je izbacio dva modela AirPods 4 – jedan osnovni model i drugi standardni model.

AirPods 4 zadržavaju isti dizajn kao i prethodnici, uključujući polu-ušne nastavke i silikonske vrhove. Apple navodi da najnoviji slušalice nude bolje prianjanje za većinu oblika ušiju. One su otporne na vodu sa IPX4 ocenom. I dalje je moguće izvršavati različite funkcije tapkanjem po dršci slušalica. Sada korisnici mogu i klimnuti glavom za "da" ili protresati glavom za "ne" kako bi odgovorili Siri ili na dolazne pozive.



Što se tiče zvuka, AirPods 4 dolaze sa personalizovanim prostornim zvukom i praćenjem pokreta glave za impresivnije zvučno iskustvo. Budžetski model nema aktivno poništavanje buke (ANC), dok premium verzija poseduje ANC, koji je ranije bio ekskluzivan za AirPods Pro. Slušalice imaju Konverzacioni režim, koji smanjuje jačinu zvuka kada razgovarate s nekim. ANC verzija takođe ima transparentni mod i adaptivni zvuk, što korisnicima daje više opcija prilikom kupovine u zavisnosti od njihovih potreba i budžeta. Obe verzije AirPods 4 opremljene su H2 čipsetom, za koji se tvrdi da poboljšava trajanje baterije, personalizuje zvučno iskustvo, ubrzava uparivanje i još mnogo toga.

AirPods 4 obećavaju trajanje baterije do 30 sati uz kutiju za skladištenje koja podržava bežično punjenje. Sa najnovijim modelima, Apple je takođe završio prelazak na USB-C portove na svim svojim uređajima. Slušalice su ocenjene na 6,5 sati korišćenja.

AirPods 4 duo dolaze sa nekoliko karakteristika, uključujući Find My, redizajniranu kutiju sa ugrađenim zvučnikom, besprekorno prebacivanje zvuka i još mnogo toga.

Osnovni model AirPods 4 košta 129 dolara, dok standardni model nosi cenu od 179 dolara, što je ista cena kao i za AirPods 3. Prednaručivanje je počelo, a prodaja kreće 20. septembra.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: