Pronađi članak:

22. 8. 2024.

iPhone 16 Pro Max dobija novu boju



Ranije ovog meseca, procurele slike prikazale su nam tri dummy modela iPhone 16 Pro Max, ali je jedna boja nedostajala. Danas je nova procurela slika ispravila tu grešku. Sada imamo četiri dummy modela iPhone 16 Pro Max, koji nam prikazuju sve nijanse u kojima će, prema glasinama, biti moguće kupiti ovaj telefon.

Pored crne, bele i "Natural" nijanse, Apple će ove godine zameniti plavu boju koja je bila prisutna na iPhone 15 Pro i Pro Max modelima bronzanom nijansom koju možete videti ispod. Ili je to bakarna nijansa? Možda čak i smeđa?



Dummy modeli iPhone 16 Pro Max opet su procureli, ovog puta pokazujući misterioznu četvrtu boju U svakom slučaju, ova boja će se definitivno isticati u moru hladnih nijansi - navikli smo na hladne tonove na Pro modelima, ali ove godine će to biti (malo) drugačije. Da li će četvrta opcija postati popularna, ostaje da se vidi, ali definitivno izgleda drugačije.

Imajte na umu da osvetljenje na ovoj slici možda nije najbolje za prikazivanje pravog izgleda ovih nijansi, a dummy modeli mogu imati male razlike u završnoj obradi u odnosu na stvarne pametne telefone o kojima je reč.

Sve te ograde na stranu, šta mislite o ovogodišnjoj 'herojskoj' boji za iPhone 16 Pro i Pro Max? Da li biste kupili jedan u ovoj nijansi?



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: