Pronađi članak:

12. 8. 2024.

Apple Intelligence bi mogao da košta 20 dolara mesečno



Ako se sećate vremena kada je "AI" označavao ono što danas nazivamo "AGI", možda će ti biti zanimljivo koliko se značenje i upotreba ove skraćenice promenilo. U međuvremenu, "AI" je doživeo značajnu rebrending, i sada živimo u svetu gde "AI" označava velike jezičke modele. Međutim, "AI" takođe znači "Apple Intelligence", jer je kompanija iz Kupertina odlučila da prisvoji ovu skraćenicu za svoje potrebe.



Apple Intelligence je postao veoma popularan još od kada je najavljen u junu. Naravno, došlo je do kašnjenja, i prvi delovi ovog sistema se sada očekuju tek u oktobru, mesec dana nakon prvobitno planiranog izdanja. Međutim, jedno od pitanja koje mnogi analitičari postavljaju jeste koliko će ovaj servis koštati, jer je očigledno da neće moći zauvek ostati besplatan.

Analitičari su počeli da nagađaju. I to prilično slobodno. Izgleda da su došli do konsenzusa u spekulacijama, a on ukazuje na cenu od 20 dolara mesečno, ili možda nešto manje ako bude deo Apple One paketa usluga.

Važno je napomenuti da ovo nije procurela informacija niti glasina. Izvor koji se pominje samo izveštava o tome šta nasumični analitičari veruju da bi Apple mogao naplaćivati za "AI". To je sve.

Naravno, iako su ove spekulacije potpuno proizvoljne, niko ne bi bio iznenađen da Apple zaista odluči da naplaćuje 20 dolara mesečno, ili čak i više. Na kraju krajeva, Apple mora voditi računa o svojoj zaradi i održavanju svog premijum imidža, a to obično ne podrazumeva niske cene za bilo šta.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: