Pronađi članak:

13. 6. 2024.

iOS 18 donosi ograničenja punjenja za iPhone 15 i 15 Pro



Apple je danas zvanično predstavio iOS 18 ažuriranje na WWDC24 konferenciji za programere. Pored najave, objavili su prvu verziju pregleda za programere.

Jedna od značajnih funkcija u novom ažuriranju je uvođenje više opcija za ograničenje punjenja za korisnike iPhone 15 i iPhone 15 Pro modela. Pored postojećeg ograničenja na 80% koje je usmereno na produženje životnog veka baterije, korisnici sada mogu birati između ograničenja na 85%, 90% i 95% putem praktičnog klizača.



Prethodno su modeli iPhone 14 Pro i raniji modeli bili ograničeni na jedinu opciju ograničenja punjenja od 80%. Važno je napomenuti da ova proširena funkcija ograničenja punjenja za sada ostaje ekskluzivna za serije iPhone 15 i iPhone 15 Pro.

Apple je takođe danas objavio beta ažuriranje pregleda za programere (interni broj verzije: 22A5282m) za korisnike iPhone uređaja. Očekuje se da će javna beta verzija stići sledećeg meseca, dok je kompletno izdanje sistema planirano za ovu jesen.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: